Drevelin sålene mine, verdt hver krone!

Drevelin sålene mine, verdt hver krone!

I dag har eg lyst til og begynne og skryte litt av Drevelin. :) No har eg gått og haltet pga helen i månedsvis, sikkert siden midten av April. Har etter Bergen City Marathon stort sett kun syklet, minus et par turer kor eg har prøvd og løpe, for og teste helen.

Etter eg fikk sålene har det bare gått på frem med foten. :) Hadde litt vondt og litt gangsperr i begynnelsen, men det ble eg informert om. Sålene er bygget opp slik at de tar belastningen vekk fra helen, ved og bygge opp på innsiden av foten. Samtidig er det et mykere materiale der kor den senen eg har overbelastet sitter. Genialt. :)

Så i går løp eg 10 km uten og ha vont, selv om eg løp 5 km dagen før. Og når eg våknet og skulle på vakt til midnatt, så var det ingen smerter i foten. Så kjekt! Måtte ut med 1400,- for de der sålene, men så lenge de virker e eg kjempe gla! Er nok siste gang eg sparer på fottøyet og bruker gamle joggesko!!

I dag har eg syklet i en time. Beina var ganske ømme etter i går, så valgte og ta det rolig. Ble til 21,8 km. Så avsluttet eg med 3km roing. Og eg e fremdeles like fasinert over kor tungt det er og ro! Skikkelig go trim må det vere! :)