Triathlon bloggnettverk

Svett som få! :)

Svett som få! :)

I går ble det til 3 timer på sykkelen og en distanse på 64 km. Samme program som på torsdag. Motbakke i 1 time og 40 minutter og stigningsintervall i 1 time og 20 minutt. En skikkelig god økt, og beina var gode i dag. Ble til 4 km lengre enn torsdag, så må si meg fornøyd med det! :)

Heiv meg på løpebåndet etterpå. 5 km i rolig tempo, med en pace på rund 6 min/km.. Litt tungt og springe etter sånn tur på sykkelen, men dette må eg venne meg til!! Oktober og Lanzarothe Ironman 70.30 nærmer seg med stormskritt! :) men helen oppførte seg eksemplarisk i dag.. :) den var litt støl første kilometeren, men så løsnet det.. Foten var grei når eg møtte på vakt no til midnatt og, så det er jo helt kjempe!!

No skal vi bare gjennom Voss – Geilo, denne friperioden her, så er det Lanzarote neste fri!! Spennende!! :) Reiser “hem” te Svendborg på torsdag! :)

Utsikt fra kontoret. :)

Utsikt fra kontoret. :)

I går syklet eg et medium motbakkeprogram. Beina var overraskende goe, med tanke på økten dagen før. En time ble til 21,6 km.. Helt okay.. Tok det bevisst litt rolig i går, planlegger en lengre økt i dag! :) Etter syklingen rodde eg meg 5km. Det voldsomt go trening det der! :)

Vi her ombord er ferdig med ROV for denne turen, så no e det standby/interrigg som gjelder. Fint det, for då jobber eg litt mindre, og har mer tid til og trene på! :) må trene effektivt de siste dagene ombord.. Bare en liten uke igjen no! :) Er ikke helt feil, utsikten fra kontoret, då! ;)

Når eg kommer hem, så blir det to uker med Arian, så då blir det vel begrenset ka trening det blir.. Men det blir kjekt på et helt annet plan!! :)

Ekofisk ved soloppgang.

Ekofisk ved soloppgang.

Ble mye sykling i dag..

Ble mye sykling i dag..

I dag ble det en litt lengre økt på sykkelen ombord. 1 time og 40 minutter motbakke program, så 1 time og 20 minutters stigningsintervall. Flatt, stigning, så heavy stigning, flatt, stigning, osv.. Litt overgang fra og løpe i det “fri” som eg gjorde tirsdagen, men ok.. Snart hjem på fri no!! :) Var en veldig fin økt, hadde masse overskudd etter, hviledag onsdagen..

Det blir noen liter me svette i løpet av en sånn økt.. Bra en har gode kollegaer som fyller vakten for meg! :)

Det blir noen liter me svette i løpet av en sånn økt.. Bra en har gode kollegaer som fyller vatten for meg! :)

Lurte litt på en løpetur etter eg var ferdig og sykle, men tok ikke sjangsen.. Får heller la være med og utfordre skjebnen mer enn nødvendig.. Helen er fin og gå på igjen, men lar han få et par dager hvile, før eg prøver meg igjen..

GPS i tilf klikket litt, så distansen passer sikkert ikke helt.

GPS i tilf klikket litt, så distansen passer sikkert ikke helt.

I dag fikk eg meg en løpetur i land!! Strålende sol, og 28 grader, litt svalende vind, så helt perfekt!!! Var kjekt og komme litt vekk fra gymmen ombord og løpe litt i det fri!! Spesielt digg og kunne løpe i en liten løpe shorts, og t-skjorte.. Sommer og greier!!

Ble rett og slett litt euforisk der eg løp.. Hehe.. Var meningen eg kun sku løpe to runder, men ble til tre.. Kjente det litt i helen på siste runden, så skulle nok ha stoppet etter to.. Sånn e det når du blir revet med! Må vere strengere med meg sjøl, så eg ikke overbelaster foten igjen.. Men det e jo så kjekt og løpe!!

I dag ble det til 16 km, i et fantastisk vêr!! :)

Ut på tur ALDRI sur..!!

Ut på tur ALDRI sur..!!

Skal, skal ikke? ?

Skal, skal ikke? ?

I dag var det tungt og komme seg ned i gymmen. Hadde mest lyst til og bare slenge foran fjernsynet.. Men kom meg no ned etterhvert. :) Det ble til 7 km på løpebåndet, med en pace på 6 min/km. Tørr ikke løpe fortere ennå.. Men foten var fin i dag og! :)

Forstår ikke korfor det noen dager skal være så vanskelig og komme i gang med treningen, når det så er så deilig etterpå? Hehe.. Litt utrolig det der… Så no har eg fått trent, og nyter søndagen med god samvittighet! God søndag!! :)

Drevelin sålene mine, verdt hver krone!

Drevelin sålene mine, verdt hver krone!

I dag har eg lyst til og begynne og skryte litt av Drevelin. :) No har eg gått og haltet pga helen i månedsvis, sikkert siden midten av April. Har etter Bergen City Marathon stort sett kun syklet, minus et par turer kor eg har prøvd og løpe, for og teste helen.

Etter eg fikk sålene har det bare gått på frem med foten. :) Hadde litt vondt og litt gangsperr i begynnelsen, men det ble eg informert om. Sålene er bygget opp slik at de tar belastningen vekk fra helen, ved og bygge opp på innsiden av foten. Samtidig er det et mykere materiale der kor den senen eg har overbelastet sitter. Genialt. :)

Så i går løp eg 10 km uten og ha vont, selv om eg løp 5 km dagen før. Og når eg våknet og skulle på vakt til midnatt, så var det ingen smerter i foten. Så kjekt! Måtte ut med 1400,- for de der sålene, men så lenge de virker e eg kjempe gla! Er nok siste gang eg sparer på fottøyet og bruker gamle joggesko!!

I dag har eg syklet i en time. Beina var ganske ømme etter i går, så valgte og ta det rolig. Ble til 21,8 km. Så avsluttet eg med 3km roing. Og eg e fremdeles like fasinert over kor tungt det er og ro! Skikkelig go trim må det vere! :)

Det blir varmt i gymmen, når en holder på lenge.

Det blir varmt i gymmen, når en holder på lenge.

I dag har eg syklet i 1 time og 40 minutter med godt med belastning på programmet, så det ble en god økt, med masse pusting og pesing, :) Det ble til 34,3 km, så er godt fornøyd.. Heiv meg rett på løpebåndet etterpå, og løpte 10 km der og i rolig tempo.. Beina var litt tunge til og begynne med, etter syklingen, men det løsnet etterhvert. :) løper stadig med en pace på rundt 6, for ikke belaste beina for mye.. Men det gikk veldig bra med tanke på helen. Det blir spennende og se til midnatt når eg skall opp kos helen er da.. :)
Veeldig kjekt og løpe igjen!! :)

Veeldig kjekt og løpe igjen!! :)

I går holdt eg rett og slett fri!! Hehe.. Følte meg ganske så segen etter vakt og lunsj.. Øynene ble bare tyngre og tyngre når eg lå og så fjernsyn etter maten. Pleier det, en times tid, før eg beveger meg ned i gymmen. Men i går slukket eg bare lyset og sov sikkert fra 13:30 til 23:30.. Hehehe.. Godt gjort! Våknet som en ny mann når eg skulle på vakt!

Men i dag stod det ihvertfall ikke på lysten til og komme seg ned i gymmen. :) Ligger inne no, og då e det alltid mye “mas” på vakten, så då e det ekstra godt og komme seg i gymmen og få bruke kroppen litt!!

Syklet i en time og ti minutt, som ble til 25,6 km. Herlig “tur” med medium belastning på programmet. Løp meg en tur på løpebåndet etterpå, helen virker stadig like fin. :) ble til 5 km med en pace på rundt 6.. Vil helst ta det rolig, så lenge som mulig. En herlig økt! Hadde masse energi dag, så uthvilt som eg var. :)

En skikkelig god økt på sykkelen i dag. Ikke noe særlig til fart, men kjørt med bra belastning på programmet, så ble hardt nok! :) en time, ble til 20,3 km. Rodde 3 km etterpå, for og få variere treningen litt. Er ikke den beste romaskinen vi har, gleder meg til vi får oss en concept 2 maskin! :) men blir helt imponert over kor sleten eg blir av den der roingen.. Må være effektiv trening det der! ;)

I dag hadde eg meg en time på sofasykkelen, som ble til 22,3 km.. Begynner og bli vant til og sitte på han igjen. Kjører med go belastning på, så svetter, puster og peser som en tulling. Men kjekt! :)

Hadde meg 5 km på løpebåndet etter på i rolig tempo, fant en fin rytme med en peace på omkring 6 min/km og det virker som eg løper bedre og bedre på foten. Så Kjekt!! :)